Dronefoto

Vi tilbyr dronefotografering (både stillbilder og video). Vår dronefotograf har godkjenning fra Luftfartstilsynet og Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM), og flyr med godkjent ansvarsforsikring.

Foto og video

Det første kundene dine ser når de åpner brosjyren eller nettsiden er sannsynligvis bildene eller videoen. Vi har flere dyktige fotografer i nettverket vårt som kan hjelpe deg med profesjonelle bilder og videoopptak.

Lyd

Vi disponerer moderne lydutstyr for både opptak og framføring (PA).  Spør oss hvis du har behov for lydutstyr til konserter, foredragsholdere eller kampanjer. Vi kan også hjelpe deg med lydopptak av konserter eller podcaster.

Publikasjoner

Enten du trenger en enkel brosjyre eller stort kundemagasin, kan vi ta ansvar for oppgaven fra start til slutt. Vi har tekstforfatterere, fotografer og grafiske designere i nettverket vårt og kan levere alle typer publikasjoner og trykksaker. 

Sosiale medier

Opplever du at vedlikehold av sosiale medier kan være både tidkrevende og vanskelig? Vi kan skape aktivitet i de sosiale mediene, og har verktøyet og kompetansen som trengs for å sette vedlikeholdet i system.

Trykksaker

Vi leverer alt av trykksaker til bedriften - raskt, rimelig og med høy kvalitet. De vanligste standardproduktene bestiller du enkelt gjennom en egen nettbutikk: 
printshop.cancan.no.

Eventer

Visste du at vi har lang erfaring med musikk- og kulturproduksjon ? Vi kan hjelpe deg med med artister, foredragsholdere og praktisk bistand ved gjennomføring av eventer, kampanjer, konferanser og andre typer arrangementer.

Grafiske tjenester

Skal du produsere reklamemateriell, trykksaker, skilt eller en komplett designmanual? La en av våre dyktig grafisk designere gi produktet det lille, ekstra, profesjonelle løftet. 

Pressemeldinger

Har du nyheter som bedriften du vil formidle til pressen? En profesjonelt utformet pressemelding og et klart formulert budskap øker sjansene for å nå fram. Vi hjelper deg med pressemeldingen - uansett budskap.  

Rådgivning

Vi leverer rådgivning og kurs innenfor både generelt informasjonsarbeid og temaer som skriving av pressemeldinger og opplæring i journalistisk arbeid for frilansere og informasjonsmedarbeidere. 

Streaming

Streaming av konserter, møter, debatter og andre arrangementer har fått et kraftig oppsving i forbindelse med koronautbruddet. Vi har utstyret som trengs og kan hjelpe deg med produksjonen - enten du ønsker en helt enkel sending eller en mer omfattende flerkameraproduksjon. 

lagt til handlevogn